Kokemuksia Huoltiasta

As Oy Oulun Hiirosenkumpu 

"As Oy Oulun Hiirosenkumpu on valmistunut vuonna 2009 ja sisältää yhteensä 19 asuntoa. Kiinteistönhuoltopalvelut on hankittu alusta asti kiinteistöpalveluyritys Huoltialta, ja yhteistyö on toiminut erinomaisesti.

Kiinteistönhuoltajaa valitessa merkitsevimpiä tekijöitä olivat kokonaisuuden hallinta sekä sopiva hinnoittelu. Huoltia tuli esille isännöintiyrityksen suosituksesta. Muitakin vaihtoehtoja oli, mutta Huoltian tarjous oli kokonaisuutena paras."

Lue koko tarina täältä: http://huoltia.fi/hiirosenkumpu.pdf

 

Asunto Oy Siljonkulma

Oululainen asunto-osakeyhtiö Siljonkulma on rakennettu vuonna 1961 ja se käsittää 23 asuntoa sekä kaksi liiketilaa. Kiinteistöpalveluyritys Huoltia on toimittanut taloyhtiölle kiinteistönhuolto- ja siivouspalvelut jo kahdeksan vuoden ajan erinomaisin tuloksin. 

Lue koko tarina täältä:http://huoltia.fi/siljonkulma.pdf

 

Kiinteistösijoittaja Matti Heiska

Matti Heiska on oululainen kiinteistösijoittaja. Huoltia vastaa kahden Heiskan omistaman liikerakennuksen kiinteistöhuollosta. Yhteistyötä on tehty jo useampien vuosien ajan. Erityisen tyytyväinen Heiska on siihen, kuinka Huoltia kuuntelee asiakkaitaan sekä siihen, kuinka yhteydenpito huoltoliikkeen kanssa toimii.

Kallisenhaara 2 ja Kallisensuora 3 ovat Matti Heiskan omistamia liikerakennuksia. Vuokralaisina on yhteensä kahdeksan eri kaupan- ja palvelualojen yritystä. Heiska pyrkii kehittämään kiinteistöjä aktiivisesti ja tuottamaan vuokralaisille mahdollisimmat hyvät sekä toimivat tilat.

Lue koko tarina täältä: http://huoltia.fi/Huoltia-Heiska.pdf

 

Talenom Oyj

Talenom Oyj toimii Oulussa vuosi sitten rakennetussa kiinteistössä. Huoltia tarjoaa heille kokonaisvaltaiset siivous- ja kiinteistöhuoltopalvelut, joiden avulla uusi kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa pitkään.

- Meillä on Huoltian kanssa laaja sopimus kiinteistön huollosta. Siihen kuuluu siivouspalvelut ja kiinteistöhuolto.   Haimme laajaa kokonaisratkaisua joka olisi meidän näkökulmastamme helppo, jotta me saamme keskittyä töihimme, Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso kertoo.

- Huoltia pystyy poikkeuksellisen hyvin huomioimaan asiakkaan toiveet

Lue koko tarina täältä: http://huoltia.fi/Huoltia_Talenom.pdf

 

Huoltia voitti energiansäästökampanjan: Energiakuluihin yli 20 %:n säästö!

Oulun Isännöitsijätoimisto Oy palkitsi taloyhtiöiden parhaita energiansäästäjiä. Kuvan oikeassa reunassa Huoltian edustajia.

Oulun Isännöitsijätoimisto Oy:n energiansäästökampanjasta innostuneet taloyhtiöt ja kiinteistönhuollot saivat aikaan erinomaisia tuloksia. Parhaiten onnistuneissa taloyhtiössä säästettiin jopa viidennes taloyhtiön lämmityskuluista.

Oulun Isännöitsijätoimisto käynnisti vuoden 2011 lopussa asiakasyhtiöilleen suunnatun energiansäästökampanjan tiedottaen siitä eri osapuolille, mm. kiinteistöhuoltoyhtiöille.  

Lue koko tarina täältä: http://huoltia.fi/huoltia-energiansaastokampanja.pdf