Referenssi: Talenom Oyj

Jussi Paaso: ”Huoltia pystyy poikkeuksellisen hyvin huomioimaan asiakkaan toiveet”

Talenom Oyj toimii Oulussa vuosi sitten rakennetussa kiinteistössä. Huoltia tarjoaa heille kokonaisvaltaiset siivous- ja kiinteistöhuoltopalvelut, joiden avulla uusi kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa pitkään.

– Meillä on Huoltian kanssa laaja sopimus kiinteistön huollosta. Siihen kuuluu siivouspalvelut ja kiinteistöhuolto. Haimme laajaa kokonaisratkaisua joka olisi meidän näkökulmastamme helppo, jotta me saamme keskittyä töihimme, Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso kertoo.

Uusi kiinteistö on viisikerroksinen rakennus. Siivoojat työskentelevät päivittäin siivoten yhden kerroksen päivässä. He ovat kuitenkin puhelimitse tavoitettavissa koko ajan. Kiinteistöhuoltoon liittyvät työt tilataan erikseen.

– Kokonaisratkaisu, jossa yksi toimija hoitaa kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät asiat oli meille tärkeä kriteeri, Paaso muistelee.

Pienetkin asiat huomioidaan

Talenom on tilitoimisto ja sen tiloissa tehdään keskittymistä vaativaa asiantuntijapainotteista työtä.
– Työympäristön pitää olla kunnossa, jolloin meidän ei tarvitse murehtia, että olisi epäsiistiä tai työympäristö ei olisi kunnossa, Jussi Paaso kertoo.

Joskus pieneltäkin tuntuvat asiat voivat tehdä suuren vaikutuksen. Esimerkiksi videoneuvotteluhuoneen palaneet kattolamput voivat vaikuttaa niin, ettei vastapuoli näe puhujaa pimeässä.

– Ei ole ollut sellaista, että joku ongelma koettaisiin pieneksi. Huoltialta tartutaan heti asiaan ja asiat saadaan kuntoon hyvin nopeasti.

”Joustava, laadukas ja nopea”

Jussi Paaso luotti Huoltian ammattitaitoon siivousohjelman luomisessa.

– Huoltia pystyy poikkeuksellisen hyvin huomioimaan asiakkaan toiveet ja hyvin yksityiskohtaisetkin tarpeet kiinteistön ylläpitoon liittyen, Paaso kiittelee.

Erityisen tyytyväinen Paaso kertoo olevansa siihen, että kaikki asiat pystytään hoitamaan yhden kontaktipisteen kautta.

– Ystäville, tuttaville ja yrittäjille voisin kuvailla Huoltian olevan joustava, laadukas ja nopea. Voin hyvillä mielin suositella Huoltian ratkaisuja kaikille, Jussi Paaso summaa.