Referenssi: As Oy Oulun Hiirosenkumpu

Huoltia on ollut erinomainen valinta kiinteistönhuoltajaksi

As Oy Oulun Hiirosenkumpu on valmistunut vuonna 2009 ja sisältää yhteensä 19 asuntoa. Kiinteistönhuoltopalvelut on hankittu alusta asti kiinteistöpalveluyritys Huoltialta, ja yhteistyö on toiminut erinomaisesti.

Kiinteistönhuoltajaa valitessa merkitsevimpiä tekijöitä olivat kokonaisuuden hallinta sekä sopiva hinnoittelu. Huoltia tuli esille isännöintiyrityksen suosituksesta. Muitakin vaihtoehtoja oli, mutta Huoltian tarjous oli kokonaisuutena paras.

– Hinta oli kohdallaan ja tuntui, että heillä riittää ammattitaitoa, Hiirosenkummun hallituksen puheenjohtaja Veli Tuovinen kertoo.

Apua tarvittaessa nopeasti ja varmasti

Huoltia huolehtii kaikista Hiirosenkummun kiinteistönhuoltoon liittyvistä osa-alueista. He tarjoavat ympärivuorokautisen päivystyksen, joten avun ongelmatilanteissa saa kellonajasta riippumatta.

– Tämä on tärkeä asia ja luo asukkaille turvallisuudentunnetta. Asunto on kuitenkin ihmiselle elämän suurin rahallinen sijoitus. On tärkeää, että huolto- ja korjaustyöt ovat ammattilaisten käsissä, Tuovinen toteaa.

Yhteistyötä Huoltian kanssa hän kuvailee nopeaksi. Apua saadaan tarvittaessa muutaman
tunnin sisällä soitosta. Työn jälki on ollut hyvää ja kanssakäynti helppoa.

– On kuin kaveri kaverille soittaisi. Asioista voidaan sopia, ja yhteisymmärrys löytyy aina nopeasti, Tuovinen kiittelee.

Luotettava yhteistyökumppani

Huoltian valinta on ollut erinomainen ratkaisu Hiirosenkummulle. Nyt kiinteistönhuollon kokonaisuuden toimittajaksi riittää yksi yritys, johon voidaan luottaa.

– Erityisen tyytyväinen olen ollut nopeuteen, helppoon asiointiin sekä ympärivuorokautiseen päivystykseen. Käytännön asiat toimivat ja turvallisuudentunne säilyy. Antaisin Huoltialle palveluntarjoajana pelkkää plussaa, Tuovinen sanoo lopuksi.