Referenssi: Asunto Oy Siljonkulma

”On jäänyt sellainen tunne, että taloyhtiöstä ja sen asukkaista huolehditaan”

Oululainen Asunto Oy Siljonkulma on rakennettu vuonna 1961 ja se käsittää 23 asuntoa sekä kaksi liiketilaa. Kiinteistöpalveluyritys Huoltia on toimittanut taloyhtiölle kiinteistönhuolto- ja siivouspalvelut jo kahdeksan vuoden ajan erinomaisin tuloksin.

Siljonkulma päätti aikoinaan vaihtaa Huoltiaan, koska osakkaat eivät olleet tyytyväisiä aiemman kiinteistönhuoltoyrittäjän työn tasoon. Tarjoukset pyydettiin usealta yritykseltä, joista edukseen erottui Huoltia.

– Jo tarjouksesta tuli sellainen vaikutelma, että he ovat meistä kiinnostuneita. Tarjous oli selkeä ja meille yksilöity, Siljonkulman hallituksen puheenjohtaja Outi Atkin kertoo.

Laadukasta ja huolellista työtä

Huoltian tehtäviin kuuluvat kaikki kiinteistönhuollon osa-alueet teknisten järjestelmien valvonnasta ja huollosta yleisten tilojen puhtaanapitoon sekä piha-alueen lumitöihin ja nurmikonleikkuuseen. Tärkeimpänä toiveena kiinteistönhuoltajaa vaihtaessa oli, että työt tehtäisiin laadukkaasti ja huolella. Näin myös tapahtui.

– Esimerkiksi lumitöiden osalta olemme olleet todella tyytyväisiä. Samoin kesäaikaan nurmikonleikkaus on sujunut hienosti. On ollut suorastaan ilo silmälle, kun on nähnyt, miten hyvin ja huolellisesti töitä tehdään, Atkin toteaa.

– Myös siivouspalvelujen toimiminen on hyvin tärkeää, koska asukkaat kulkevat yleisissä tiloissa päivittäin, ja siisteys vaikuttaa jokaisen viihtyvyyteen. On jäänyt sellainen tunne, että taloyhtiöstä ja sen asukkaista huolehditaan, hän jatkaa.

”Ei tule tunnetta, että jotain olisi jätetty puolitiehen”

Erityisen hienoa Huoltian toiminnassa on ollut kommunikoinnin sujuvuus sekä se, että työn jälki on ollut erinomaista: Siljonkulma erottuu siisteydellään useista muista taloyhtiöistä. Positiivisten kokemusten myötä Huoltian palveluja voisi suositella myös muille.

– Ei tarvitse mennä kauas, kun näkee, että joissain taloyhtiöissä esimerkiksi piha-alueet ovat ihan eri tavalla hoidetut. Huoltian kanssa ei tule sellaista tunnetta, että jotain olisi jätetty puolitiehen. Ne ovat hienoja hetkiä, kun voi katsella työn jälkeä ja olla tyytyväinen lopputulokseen, Atkin toteaa.

– Huoltian työntekijöiden kanssa asiat hoituvat, olivat he sitten kiinteistönhuolto- tai siivouspuolelta. Heille on valikoitunut ihmisiä, jotka tekevät töitään hyvällä asenteella. Monen vuoden kokemuksella voisin suositella Huoltiaa myös muille taloyhtiöille, hän sanoo lopuksi.