Huoltian palvelut kiinteistöille

Huoltia on aktiivinen, toimelias ja moderni kiinteistöhuoltoyritys, joka hoitaa monipuoliset tehtävänsä ammattitaidolla, laadukkaasti ja luotettavasti. Huoltia huolehtii kiinteistöstänne kuin omastaan – ennakoiden korjaustarpeet ja hoitaen asiat kuntoon mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Aktiivisella seurannalla voidaan useissa tapauksissa estää esim. rikkoutuneen katon, rännien tai putkien vuotamisesta aiheutuvat laajemmat kosteusvauriot. Valitse Huoltia ja elä ilman kiinteistöhuolia!

 

Kiinteistöhuolto ja talonmiespalvelut

Huoltian kautta saat kaikki kiinteistön tarvitsemat kiinteistöpalvelut samasta paikasta. Ja kaiken teemme huolellisesti Huoltian tapaan; lumityöt, nurmikonleikkuut, tekniset korjaukset, liputukset, ovien avaukset (24 h) jne.
Pyydä tarjous!

 

Kiinteistösiivoukset

Siistiä sen olla pitää! Huoltian kiinteistösiivoojat huolehtivat rappukäytävien, saunojen ja muiden yhteisten tilojen siivouksesta huolellisesti ja ammattitaidolla. Tarjoamme siivouspalvelua myös sopimuskiinteistöjemme ulkopuolelle. 
Pyydä tarjous!

 

Konetyöt ja -urakointi

Huoltian nykyaikaisella kalustolla konetyöt sujuvat. Sopimuskiinteistöjen lisäksi urakoimme konetöitä tilauksesta myös muille asiakkaille. Hoidamme katujen harjaukset, hiekoitukset sekä nostot ja lastaukset. 
Pyydä tarjous!

Vihertyöt ja piha-alueiden hoito

Viihtyisä piha on olennainen osa hyvin hoidettua kiinteistöä. Nurmikon ja pensaiden huolellinen leikkuu ja hoito kuuluvat tietysti palveluumme.
Pyydä tarjous!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunnostukset ja korjaukset

Aktiivinen Huoltia hoitaa kiinteistössä ilmenevät kunnostukset ja korjaukset huoltosopimuksen ja vastuunjakotaulukon mukaisesti. Asukkaana, osakkeenomistajana tai liiketilan haltijana voit pyytää Huoltian kiinteistöammattilaiset avuksi myös itse maksamiisi kunnostustöihin.
Pyydä tarjous!

Luotettava kumppani