Avoimet työpaikat

ULKOALUEIDEN KAUSITyöt (osa-aikainen), Pk-seutu

Huoltia on pääkaupunkiseudulla ja Oulussa toimiva kasvava- ja kehittyvä perheyritys. Huoltiassa tuotamme taloyhtiöille ja yrityksille kiinteistöpalveluita.

Olemme aktiivinen, toimelias ja moderni kiinteistöpalveluyritys, joka hoitaa monipuoliset tehtävänsä ammattitaidolla, laadukkaasti ja luotettavasti. Tapamme toimia kumpuaa teemoista ilahduttaminen, uudistuminen, into ja tahto sekä vastuullisuus ja reiluus.

Nyt haemme talvikaudeksi PÄÄKAUPUNKISEUDULLE 10:tä henkilöä ULKOALUEIDEN KAUSITÖIHIN osa-aikaiseen työsuhteeseen.Tehtävänäsi on Huoltian konseptin mukaan tehdä käsilumitöitä asiakaskiinteistöissämme. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä ja kaikkina vuorokauden aikoina lumisateiden mukaan. Syksyn aikana tarvitsemme työvoimaa syyssiivouksiin ja sinulla on mahdollisuus halutessasi työskennellä syyssiivous tiimeissä päivätyössä.Työtä löytyy elämäntilanteeseesi sopivasti joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työskentelyyn.

Tarvitsetko lisäansioita, tykkäätkö työskennellä ulkona, pidätkö fyysisestä työstä ja silläkin tavoin pitää huolta fyysisestä kunnostasi. Jos olet ahkera ja hoidat sovitut asiat niin laita hakemus. Ajokortti on iso plussa ja oman auton käyttö mahdollisuus on eduksi.Aiempina vuosina meillä on ollut paljon opiskelijoita, eläkeläisiä ja lisäansion tienaajia. Lumityö ajoittuu paljon varhaisiin aamuihin, öihin ja viikonloppuihin joten työ soveltuu hyvin opiskelijoille ja lisäansio työksi ”virka-aika” työssä käyville.Tule meille hommiin!

Tarjoamme mukavan välittömän ja toisista huolta pitävän työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. Lisätietoja ja hakemukset: Robin Rapo puh. 050 4777 604, robin.rapo@huoltia.fi

Jätä hakemus lomakkeella