Avoimet työpaikat

Remonttityöntekijä KESÄTYÖ, OULU

Huoltia Oy on Oulun seudulla ja pääkaupunkiseudulla toimiva kehittyvä ja kasvava kiinteistöpalveluita tuottava yritys. Tuotamme taloyhtiöille ja yrityksille kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluita sekä tytäryrityksemme kautta talotekniikkapalveluita. Toimintaamme leimaa into ja tahto, uudistuminen, halu tuottaa iloa asiakkaille sekä vastuullisuus ja reiluus.

Nyt haemme joukkoomme KESÄTÖIHIN ITSENÄISTÄ REMONTTITYÖNTEKIJÄÄ OULUUN.

Tehtävänäsi on kiinteistöjen pienremontit. Kädessäsi on hyvä pysyä niin tasoite- kuin liimalastakin, pensseli, hitsauskone, moottorisaha ja muutkin pienremonteissa tarvittavat työkalut. Toimit osana kiinteistöhuoltotiimiä itsenäisenä remontin tekijänä.

Jos olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä luova ongelmanratkaisija, joka pitää vaihtelevasta työstä, tykkäät räätälöidä ratkaisuja niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin, sekä omaat kokemusta remontti- tai rakennustöistä ja haluat ottaa vastuuta, niin laita hakemus.

Tarjoamme mukavan reilun 50 henkilön työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan.

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen sami.mehtala@huoltia.fi tai alla olevasta lomakkeesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Mehtälä, 050 575 4934.

Haku on päättynyt