Avoimet työpaikat

Remonttityöntekijä, OULU

Huoltia on Oulussa ja Espoossa toimiva kasvava- ja kehittyvä perheyritys. Tytäryrityksemme Tecnom tuottaa talotekniikka palveluita Oulussa.

Huoltiassa tuotamme taloyhtiöille ja yrityksille kiinteistöpalveluita. Olemme aktiivinen, toimelias ja moderni kiinteistöpalveluyritys, joka hoitaa monipuoliset tehtävänsä ammattitaidolla, laadukkaasti ja luotettavasti. Tapamme toimia kumpuaa teemoista ilahduttaminen, uudistuminen, into ja tahto sekä vastuullisuus ja reiluus.

Nyt haemme joukkoomme Ouluun itsenäistä tekijää remonttitöihin.

Tehtävänäsi on kiinteistöjen pienremontit. Kädessäsi pysyy niin tasoite- kun liimalastakin, pensseli, hitsauskone, moottorisaha ja kaikki pienremonteissa tarvittavat työkalut. Toimit osana kiinteistöhuolto tiimiä itsenäisenä remontin tekijänä. Remonttitoiminnan kasvaessa sinulla on halutessasi mahdollisuus kasvaa mukana esimiesvastuuta ottamalla.

Jos olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä luova ongelman ratkaisija, pidät vaihtelevasta työstä, tykkäät räätälöidä ratkaisuja niin uusiin kun vanhoihin kiinteistöihin, omaat kokemusta remontti- tai rakennus töistä ja haluat ottaa vastuuta niin laita hakemus.

Tule kasvamaan kanssamme.

Tarjoamme mukavan reilun 50 henkilön työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. Pääset kehittämään kanssamme Huoltian uutta remonttipalvelua ja voit vaikuttaa osaltasi siihen. Halutessasi sinulla on mahdollisuus olla keskeinen tekijä ja vaikuttaja myös koko Huoltian kehittymisessä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä.
Tiedusteluihin vastaa Jani Pitkänen, 0400-460066, jani.pitkanen@huoltia.fi

Jätä hakemus lomakkeella