Avoimet työpaikat

Kiinteistöpalveluiden myynnin ja käyttöönoton ammattilainen, Oulu/Pk-seutu

Huoltia Oy on Oulun seudulla ja pääkaupunkiseudulla toimiva kehittyvä ja kasvava kiinteistöpalveluita tuottava henkilöomisteinen yritys. Tuotamme taloyhtiöille ja yrityksille kiinteistöpalveluita. Toimintaamme leimaa into ja tahto, uudistuminen, halu tuottaa iloa asiakkaille sekä vastuullisuus ja reiluus.

Nyt haemme joukkoomme kiinteistöpalveluiden myynnin ja käyttöönoton ammattilaista Ouluun/pääkaupunkiseudulle!

Työtehtäväsi koostuvat kiinteistöpalveluiden (kiinteistönhuolto- ja siivouspalvelut) myynnistä sekä palveluiden käyttöönottojen hoitamisesta Oulun seudulla ja pääkaupunkiseudulla.

Osallistut myynnin edustajana johtoryhmätyöskentelyyn. Olet mukana erilaisissa tapahtumissa ja asiakastapaamisissa edustamassa Huoltiaa. Teet asiakaskohteissa laadullisia ja myynnillisiä kohdekierroksia sekä osallistut jälkimarkkinointiprosesseihin. Kehität kanssamme palvelumyyntiämme ja palveluiden käyttöönottoa.

Työssä onnistumista edesauttaa Huoltian toimintaa leimaaviin arvoihin pohjaava tapasi toimia. Myönteinen ja ratkaisukeskeinen persoonallisuus, kyky hoitaa monia asioita yhtä aikaa paineettomasti, sekä kyky vastuun ottamiseen ja itsenäiseen työskentelyyn luovat pohjaa onnistumiselle.

Etua on myös kiinteistöpalvelualan palveluiden ja kiinteistöjen tuntemuksesta. Englannin tai ruotsin kielen osaaminen on eduksi. Asuinpaikkasi voi olla Oulun seudulla tai pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme sinulle mukavan ja mutkattoman sekä voimakkaasti eteenpäin menevän työyhteisön. Kuluvalla tilikaudella yritysryhmämme budjetoitu liikevaihto on yli 6 milj. € ja yrityksemme työllistää lähes 100 henkilöä.

Etsimme sinua osaksi kasvustrategiamme onnistumista. Tervetuloa kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Tiedustelut: Jani Pitkänen 0400 460 066 tai Eero Järvenpää 044 983 2760

Hakuaika on päättynyt!